Dirk Lissens uit Buggenhout en zijn sportieve vrienden die met hem mee de Dodentocht in Bornem uitstapten, hebben de opbrengst van hun sponsoravontuur in een cheque gegoten. Het gezelschap zamelde liefst 3.820 euro door de honderd kilometer lange wandeling tot een goed einde te brengen. “Een dikke 3.000 euro daarvan is bestemd voor Erkrido, de plaatselijke afdeling van Kom Op Tegen Kanker”, zegt Lissens. “Maar ook het Revalidatiecentrum van Buggenhout krijgt een deel.” De cheque werd overhandigd aan de Boekenschuur op de site Patattenmolen in Opstal.

Lees meer op Het Laatste Nieuws >

One thought to “Cheque voor Erkrido en Revalidatiecentrum”

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.